onsdag 10 februari 2010

Dexters rum e klart!!!


Vill ni se vad som gömmer sig bakom dessa dörrar?


Tadaa! Dexters lekrum ! I och för sig är det fortfarande gardinfritt och några lister saknas men i det stora hela: KLART!!!
Kolla!




En barnslig ljuskrona i härliga färger!
Köpt på Hornbach...




Mot den högra väggen har jag ramat in lite tyg, alles från IKEA. Här ser ni oxå sängen som jag vann och lite av Dexters fina leksaker... De flesta från varuhuset i Halland:-)...



Mot vänster är det stora fönstret och lite myshörnor!
Var vänlig ignorera fotografen i pyamas som speglas i fönstret:-)...



Myshörna 1. Kuddar, igelkott och groda från Åhlens. Monster från Monki. Åhhh.. Mysmys...



Myshörna 2. Handgjord stol i ek som Dex fick på sin namngivningsfest.Kanske ni känner igen den från julkortet? Fårskinnsmattor från IKEA..Mmmm. Superdupermys...

4 kommentarer:

  1. Grymt rum du har Dexter!!

    Kram Axel

    SvaraRadera
  2. Oj oj, nu händer det grejer i Adams-huset... antar att jag inte kan kalla det så längre nu när det blvit så himlans mysigt! Guuud vad ni är duktiga, ser fram emot alla tips när vi (om det nu händer) hittat ett eget.
    Dexters rum blev kanon, han får vara tacksam för alltid:) Kör en extra vända med rulatorn när den tiden kommit...:)Hoppas vi ses snart Kram på er, och Martin Timell, släng dig i väggen för snart tar Volkan över!

    SvaraRadera
  3. Tjäna Axel- Polarn! Kom å lek på onsda! kram!

    SvaraRadera
  4. Malin! Du e så go!! När kommer ni hit? Nu får ni komma snart för vi har grejat ( med hjälp av din Världens bästa Leif ) i vardagsrummet o mysat te det me! Kom hit å mys snart! kram!

    SvaraRadera